Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Met het roze pasje op zak ben je ineens niet meer afhankelijk van je fiets, OV chipkaart of anderen. 123rijden leidt jou op tot een volwaardig deelnemer aan het verkeer, zodat je met vertrouwen de drukke straten kunt betreden.

Stap voor stap leren autorijden voor starters

Met onze startersopleiding leer je stapsgewijs goed en veilig autorijden. Het is speciaal bedoeld voor mensen die weinig tot geen rijervaring hebben. Onder leiding van één van onze ervaren instructeurs raak je eerst vertrouwd met de auto, leer je hem te beheersen en ga je in de vervolglessen op pad om je rijvaardigheid en verkeersinzicht op te bouwen. Zo ga je iedere les een stapje verder.

Rijles volgen in je eigen tempo

Wil je één rijles per week volgen of wil je het autorijden snel onder de knie krijgen en les je liever langer of juist vaker? Alles is bij ons mogelijk. Daarom bieden we verschillende pakketten aan voor een scherpe prijs. En wil je het liefst binnen twee weken al rijexamen doen, dan kan je ook een intensieve spoedcursus volgen. Bovendien bieden we altijd eerst een proefles. Zo zien we hoe snel je de lesstof oppikt en kunnen we een inschatting maken over de duur van het verdere traject.

Rijles met professionele lescam

123rijden maakt gebruik van een professionele lescam. Tijdens de rijles wordt de rit op film vastgelegd via een lescam. Deze camera registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar legt ook vast wat er in en om de auto gebeurt. Dat maakt het mogelijk onderdelen van de les terug te kijken en te evalueren met de instructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Door deze vorm van zelfreflectie wordt het verkeersinzicht aanzienlijk vergroot.

Volg een proefles

Onze rijschool staat bekend om het hoge slagingspercentage. We zorgen er dan ook voor dat je straks zeker en vol vertrouwen rijexamen kunt doen. Meer weten over deze startersopleiding of wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct op 06 – 43 99 12 64.

Ik wil een proefles