Rijbewijs binnen 3 weken

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Met onze spoedcursus kan dit al binnen 3 weken, soms zelfs minder! Hoe snel de cursus doorlopen kan worden, verschilt per leerling. Daarom begin je altijd met een intake les. Daarbij schat de rij-instructeur je niveau in op basis van je inzicht in het verkeer en de controle die je al over auto hebt. Op basis daarvan wordt een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat jij nodig hebt. Vervolgens maken wij samen een planning. Het inplannen van het praktijkexamen wordt afgestemd op de actuele reserveringstermijnen bij het CBR en de beschikbare data van de rijschool.
Ook al heb je veel vrije tijd, je zult dagelijks niet meer dan 3-4 uur achter het stuur kunnen zitten. Boven dit aantal uren is het doorgaans niet mogelijk om geconcentreerd te blijven of nieuwe informatie op te nemen.

Rijlessen

Het streven is om zoveel mogelijk lessen overdag te plannen, omdat het dan drukker is op de weg. Zo kun je optimaal profiteren van de vele leerzame momenten die zich aandienen. 123rijden maakt gebruik van een professionele lescam. Tijdens de rijles wordt de rit op film vastgelegd via een lescam. Deze camera registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar legt ook vast wat er in en om de auto gebeurt. Dat maakt het mogelijk onderdelen van de les terug te kijken en te evalueren met de instructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Door deze vorm van zelfreflectie wordt het verkeersinzicht aanzienlijk vergroot.

Vraag een proefles aan!

Wil je graag een indicatie van de kosten van een spoedcursus bij onze rijschool? Vraag dan een proefles aan! Op basis daarvan kan de rij-instructeur inschatten hoeveel lessen je nodig zult hebben en de kosten berekenen. Let wel, het gaat hier om een inschatting. Besluit je de spoedcursus af te nemen, dan is de proefles gratis. Vul het online contactformulier in of bel ons direct op 06 – 43 99 12 64 om snel een proefles aan te vragen!

Ik wil een proefles