Move E3 scootmobiel – compacte 3 wieler zonder rijbewijs

move e3

Move E3: De Revolutionaire Drie-Wiel Overdekte Scootmobiel

De Move E3 is een innovatieve stap in de wereld van persoonlijke mobiliteit. Deze drie-wiel scootmobiel combineert het comfort van een gesloten cabine met de wendbaarheid van een compact voertuig.

De Move E3 herdefinieert de manier van reizen met zijn innovatieve design. Deze scootmobiel biedt niet alleen bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar waarborgt ook een aangename en comfortabele rijervaring. De gesloten cabine zorgt ervoor dat u altijd in een warme en droge omgeving zit, wat een groot voordeel is ten opzichte van traditionele scootmobielen. Dit is vooral belangrijk in regio’s met wisselvallig weer. De cabine van de Move E3 is ontworpen om de elementen buiten te houden, terwijl u geniet van het comfort en de veiligheid binnenin. Dit maakt de Move E3 een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik, ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden.

move e3 stuur scooter scootmobiel

De Move E3: overdekte scootmobiel – compact maar Ruim

De Move E3 scootmobiel is ontworpen met een balans tussen ruimtelijkheid en compactheid. De afmetingen van 2310 x 1100 x 1530 mm zorgen ervoor dat de cabine voldoende ruimte biedt voor comfortabel reizen. Dit maakt het mogelijk om zonder krapte te manoeuvreren, zelfs tijdens langere ritten. Tegelijkertijd zorgt het compacte formaat ervoor dat de Move E3 gemakkelijk door nauwe straatjes en drukke stadscentra kan navigeren. Het biedt dus het beste van twee werelden: het comfort van een ruime cabine gecombineerd met de handzaamheid van een klein voertuig.

De Move E3 scootmobiel is geschikt voor elke afstand

De Move E3 onderscheidt zich door zijn hoge snelheid en efficiënte energieverbruik. Met een maximale snelheid van 45 km/u biedt het een snellere reisoptie dan veel traditionele scootmobielen. Dit maakt het een praktische keuze voor zowel korte stadsritten als langere afstanden.

De keuze tussen een loodzuur- en een lithiumaccu biedt flexibiliteit in bereik en oplaadtijd. Met een bereik van 70-80 km voor de loodzuuraccu en 100-120 km voor de lithiumaccu, plus respectievelijk 5-6 uur en 4-5 uur oplaadtijd, is de Move E3 geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor langere tochten.

Lithium heeft een veel langere levensduur en biedt daarnaast nog meer voordelen.

De combinatie van snelheid en efficiëntie maakt de Move E3 tot een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, snelle en economische manier van persoonlijk vervoer.

Technologische innovatie en veiligheid: De Kracht van de Move E3

De Move E3 is een toonbeeld van moderne technologie. Het is uitgerust met een ingebouwde oplader, wat het opladen thuis of onderweg eenvoudig maakt. De motor van 2000W is onderhoudsvrij, wat zorgt voor zorgeloos gebruik en minder kosten op lange termijn. Het geavanceerde remsysteem met hydraulische schijfremmen voor- en achteraan staat garant voor uitstekende stopkracht en verhoogde veiligheid, essentieel voor zowel stadsverkeer als rustigere omgevingen.

Uitrusting van de Move E3 met veiligheid en comfort als focus

move e3 camera parkeren

De Move E3 is ontworpen met oog op comfort en veiligheid. Voorzieningen zoals een MP3/BT autoradio, achteruitrijcamera, en 400W verwarming maken elke rit aangenaam, terwijl de binnenverlichting, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en veiligheidsgordels voor en achter de veiligheid en het gebruiksgemak verhogen. Deze elementen samen zorgen voor een veilige en plezierige rijervaring.

Het Luxe Ontwerp van de Move E3

De Move E3 combineert esthetiek met functionaliteit. De stoel is bekleed met een lederlook materiaal voor een elegante uitstraling en duurzaamheid. De afwerking van het interieur, in lijn met de buitenlak, draagt bij aan een stijlvolle uitstraling. Het lcd-dashboard is niet alleen functioneel, met een batterijmeter en snelheidsaanduiding, maar verhoogt ook de esthetiek van de scootmobiel. De iconen voor de lampen zorgen voor een gemakkelijke bediening en een moderne touch.

move e3 scootmobiel start stop ventilatie

Eco-vriendelijk en toegankelijk: Ontdek de Move E3

De Move E3 benadrukt duurzaamheid en toegankelijkheid. De ecostand biedt een zuinigere rijmodus, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de impact op het milieu wordt beperkt. Dit maakt de Move E3 een aantrekkelijke keuze voor milieubewuste gebruikers. Bovendien is er geen rijbewijs of helm nodig om de Move E3 te besturen, wat het voertuig toegankelijk maakt voor een breder publiek, inclusief degenen die geen conventioneel rijbewijs hebben.

De luxe extra’s die bij de Move E3 het verschil maken

De Move E3 is uitgerust met verschillende extra’s die de rijervaring verbeteren. De ventilatieopeningen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, terwijl het keyless start/stop-systeem bijdraagt aan gebruiksgemak. De opbergvakken in de deur bieden handige opbergruimte voor persoonlijke spullen, wat bijdraagt aan de functionaliteit en het comfort van de scootmobiel. Deze extra’s maken de Move E3 niet alleen praktisch, maar ook plezierig in het gebruik.

Waarom de Move E3 kopen?

Er zijn meerdere redenen waarom iemand zou kiezen voor de Move E3 in plaats van een normale scootmobiel:

  1. Overdekte Cabine: De Move E3 biedt een gesloten cabine, wat bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals regen en kou, iets wat bij veel traditionele scootmobielen ontbreekt.
  2. Drie Wielen voor Stabiliteit en Wendbaarheid: De drie-wiel configuratie van de Move E3 zorgt voor een goede balans tussen stabiliteit en wendbaarheid, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring.
  3. Hogere Snelheid en Groter Bereik: Met een maximale snelheid van 45 km/u en een bereik tot 120 km (afhankelijk van de gekozen accu), overtreft de Move E3 veel traditionele scootmobielen in termen van snelheid en autonomie.
  4. Auto-achtige Kenmerken: Voorzieningen zoals elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, een achteruitrijcamera, en een verwarmingssysteem benaderen de ervaring van het rijden in een auto.
  5. Geen Rijbewijs Nodig: Ondanks zijn geavanceerde functies, vereist de Move E3 geen rijbewijs om te besturen, wat het toegankelijk maakt voor een breed publiek.
  6. Luxe en Comfort: De hoogwaardige afwerking, lederlook bekleding en geïntegreerde entertainmentopties bieden een niveau van comfort en luxe dat niet standaard is in gewone scootmobielen.

Deze combinatie van functies maakt de Move E3 een aantrekkelijke optie voor mensen die zoeken naar meer comfort, bescherming en prestaties dan wat een standaard scootmobiel biedt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *