Autorijles op maat bij professionele rijschool in Laren

Ben jij op zoek naar een rijschool in Laren? Kies dan voor autorijschool 123rijden. Wij geven rijles aan jong en oud. In een ongedwongen sfeer leer je op een veilige en zelfverzekerde manier autorijden en omgaan met verschillende verkeerssituaties. We laten je graag ervaren dat autorijden vooral leuk is om te doen. Neem een proefles en maak kennis met onze rijschool en deskundige rijinstructeurs. We kijken dan meteen op basis van je rijvaardigheden welk rijlespakket het beste bij je past.

Erkende autorijschool in Laren

Met autorijschool Laren kies je voor een erkende rijopleiding met een hoog slagingspercentage. We hebben al vele tevreden leerlingen aan een rijbewijs kunnen helpen. Onze rijschool biedt verschillende rijlespakketten. Zo heb je alle vrijheid om de lesmethode te kiezen die past bij je wensen, rijervaring en leertempo. Ben je starter? Kies dan een alles-in-1 pakket, waarmee je heel gericht naar je praktijkexamen toewerkt. Voor meer ervaren leerlingen is een lespakket voor gevorderden heel geschikt. Daarbij worden de lessen helemaal afgestemd op je kennis en rijniveau. Wil je heel snel je rijbewijs halen? Neem dan een intensieve spoedcursus en kom in een paar weken al op voor je examen. We geven ook korte opfriscursussen voor wie graag weer wat rijervaring wil opdoen. Ook zijn er speciale pakketten voor mensen met rijangst en examenvrees.

Professionele autorijschool in Laren

Wie lessen volgt bij autorijschool Laren, wordt gedurende het gehele traject begeleid door een vaste instructeur. Deze voorziet je van de nodige feedback en je krijgt online toegang tot je vorderingen. Naast praktijklessen kan je ook theorielessen volgen, zodat je goed bent voorbereid op de CBR-examens en veilig kunt deelnemen aan het verkeer. 123rijden maakt gebruik van een professionele lescam, die je lessen vastlegt op video. Deze registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar ook wat er in en om de auto gebeurt. Zo kun je makkelijk onderdelen van de les terugkijken en evalueren met de instructeur. Je kunt deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en je daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Deze vorm van zelfreflectie vergroot het verkeersinzicht aanzienlijk!

Gratis proefles

Iedere leerling is anders en daarom start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijlespakket het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht.

Neem contact op met 123rijden

Interesse? Bekijk onze voordelig geprijsde losse lessen en lespakketten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen.