Autorijles op maat bij professionele rijschool in Huizen

Op zoek naar een rijschool in Huizen? Kies dan voor autorijschool 123rijden! Wij geven les aan iedereen die op een goede manier wil leren autorijden. De ongedwongen, ontspannen sfeer helpt je om zelfverzekerd en veilig auto te leren rijden. Ook krijg je les in het omgaan met uiteenlopende verkeerssituaties, zodat je straks goed voorbereid de weg op gaat. Kom kennis maken met onze rijschool en deskundige instructeurs en stap in de auto voor een proefles. Dan kunnen wij direct zien wat je vaardigheden zijn en zo een rijlespakket voor je samenstellen dat perfect bij je past.

Erkende rijschool in Huizen

123 rijden, de rijschool in Huizen, is een erkende rijopleiding die veel mensen helpt aan een rijbewijs. Ons slagingspercentage is erg hoog. Dat komt doordat wij iedereen individueel begeleiden op het eigen niveau. Om dit te kunnen doen, hebben we verschillende rijlespakketten samengesteld. Zo kun je zelf – of samen met de instructeur – kiezen welke lesmethode het beste bij je past. Starters kiezen voor het alles-in-1 pakket. Hiermee werk je gericht naar het rijexamen toe. Meer ervaren rijders kiezen voor het lespakket voor gevorderden. De lessen worden dan afgestemd op je niveau. Snel je rijbewijs halen? Dat kan met een intensieve spoedcursus. In een paar weken mag je al op voor je examen. Daarnaast zijn er korte opfriscursussen, lesmethodes voor mensen met rijangst en een faalangst rijlespakket, waarbij we je helpen van je examenvrees af te komen. Bij 123rijden kun je overigens ook theorielessen volgen.

Professionele rijschool in Huizen

Kies je voor autorijlessen bij autorijschool Huizen, dan kies je voor professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Samen met je vaste rijinstructeur doorloop je het hele traject van eerste les tot en met je praktijkexamen. Tijdens de lessen is er veel ruimte voor opbouwende feedback. Ook kun je online je eigen vorderingen volgen. Iedere rijles wordt opgenomen door middel van een lescam. Deze registreert wat er in en om de auto gebeurt. Hierdoor kun je later terugkijken hoe je hebt gereden en evalueren wat er goed en fout ging tijdens de rit. Daar word je een nog betere bestuurder van! Zo stap je goed voorbereid weer achter het stuur bij de volgende les.

Proefles

Iedere leerling is anders en daarom start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijlespakket het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht.

Neem contact met ons op

Interesse? Bekijk onze voordelig geprijsde losse lessen en lespakketten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen.