Autorijles op maat bij professionele rijschool in Bussum

Ben jij op zoek naar een rijschool in Bussum? Kies dan voor autorijschool 123rijden. Wij geven rijles aan jong en oud. In een ongedwongen sfeer leer je op een veilige en zelfverzekerde manier autorijden en omgaan met verschillende verkeerssituaties. We laten je ervaren dat autorijden vooral leuk is om te doen. Neem een proefles en maak kennis met onze rijschool en deskundige rijinstructeurs. Op basis van je rijvaardigheden kijken we meteen welk rijlespakket bij je past!

Erkende rijschool in Bussum

Met 123rijden kies je een rijschool in Bussum wat een erkende rijopleiding is met een hoog slagingspercentage. We hebben al vele tevreden leerlingen aan een rijbewijs kunnen helpen. Onze rijschool biedt verschillende rijlespakketten. Je hebt dus alle vrijheid om een lesmethode te kiezen die past bij je wensen, rijervaring en leertempo. Ben je s? Kies dan een alles-in-1 pakket, waarmee je heel gericht naar je praktijkexamen toewerkt. Voor meer ervaren leerlingen is een lespakket voor gevorderden heel geschikt. Daarbij worden de lessen afgestemd op je kennis en rijniveau. Wil je heel snel je rijbewijs halen? Neem dan een intensieve spoedcursus en kom binnen enkele weken al op voor je examen. Er zijn ook korte opfriscursussen voor wie weer wat rijervaring wil opdoen, evenals speciale pakketten voor mensen met rijangst. Heb je last van examenvrees? Dan kan een faalangst rijlespakket uitkomst bieden.

Professionele autorijschool

Bij autorijschool Bussum lessen volgen omvat persoonlijke begeleiding door een vaste instructeur gedurende het hele traject. Iedere rijles ontvang je relevante feedback en je kunt online je voortgang volgen. Naast praktijklessen kun je ook theorielessen volgen, zodat je goed voorbereid bent op de CBR-examens en veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Tijdens de rijles wordt de rit door 123rijden op film vastgelegd via een professionele lescam. Deze registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar ook wat er in en om de auto gebeurt. Zo kun je onderdelen van de les terugkijken en evalueren met de instructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Deze vorm van zelfreflectie vergroot het verkeersinzicht aanzienlijk!

Gratis proefles autorijschool Bussum

Iedere leerling is anders en daarom start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijlespakket het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht.

Neem contact op met rijschool Bussum

Interesse? Bekijk onze voordelig geprijsde losse lessen en lespakketten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen.