Autorijles op maat bij professionele rijschool in Blaricum

Ben je toe aan je rijbewijs of wil je een opfriscursus doen en woon je in Blaricum? Stap dan in een auto van rijschool 123rijden en leer op een serieuze, maar leuke manier autorijden. De ontspannen sfeer helpt om zelfverzekerd te leren rijden. Tijdens de lessen wordt ook het omgaan met verschillende verkeerssituaties behandeld. Zo ga je straks met je rijbewijs op zak zelfverzekerd de weg op. Maak kennis met onze rijinstructeurs tijdens een bezoek aan de rijschool en neem een proefles. Op basis van deze les stellen wij het perfecte rijlespakket voor je samen.

Erkende rijschool in Blaricum

123rijden is dé erkende autorijschool voor Blaricum en omstreken die al veel leerlingen heeft helpen slagen. Ons slagingspercentage is erg hoog. Dat komt omdat wij iedere leerling een op maat gemaakte lesmethode aanbieden. Startende rijders hebben het meeste baat bij het alles-in-één pakket, inclusief theorielessen. Ben je een ervaren rijder, kies dan voor het lespakket voor gevorderden. De lessen worden geheel afgestemd op je niveau en al bereikte vaardigheden. Wil je snel je rijbewijs in handen hebben? Neem dan een intensieve spoedcursus en ga op voor je examen in slechts een paar weken. Daarnaast biedt 123rijden de autorijschool van Blaricum korte opfriscursussen, een lesmethode die je helpt je rijangst te overwinnen en een lespakket waarbij examenvrees wordt aangepakt.

Professionele rijschool in Blaricum

Voor professionele autorijlessen ben je bij dé autorijschool Blaricum aan het juiste adres. Met je vaste rijinstructeur doorloop je het hele traject vanaf de eerste les tot en met het praktijkexamen. Tijdens de les evalueer je met je instructeur hoe het gaat en waar je op moet letten. Hierbij helpt de lescam zeker mee. De camera in en buiten de auto neemt je hele les op. Via je eigen lesaccount kun je deze video terugkijken – ook samen met je instructeur. Door deze evaluatie ga je zeer goed voorbereid de weg op. En daar word je een nog betere bestuurder van. Heb je al zin om achter het stuur te kruipen en op weg te gaan naar je rijbewijs? Maak een afspraak bij 123rijden en ervaar hoe leuk autorijden is met de autorijschool van Blaricum.

Gratis proefles

Iedere leerling is anders en daarom start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welk rijlespakket het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht.

Neem contact op

Interesse? Bekijk onze voordelig geprijsde losse lessen en lespakketten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen.