Om je zo goed mogelijk te begeleiden om jou je rijbewijs te laten halen maken we een persoonlijk account aan. Hiermee heb je altijd inzicht de planning van de rijlessen, je vorderingen en de factuurbetalingen. Je raadpleegt je account viarijlesplanner.nl. Daar vind je ook nog een digitale leeromgeving met extra theorie- en praktijkoefeningen.

Gratis app
Of je gebruikt de Rijbewijs App die je downloadt via Google Play of de App Store. Deze app is natuurlijk gratis en je krijgt meteen toegang zodra je je hebt ingeschreven bij onze rijschool. Hier zit ook een slimme reminder bij die ervoor zorgt dat je nooit meer een les vergeet.

Wat vind je in de Rijbewijs App?

Je vorderingen:
Een belangrijk onderdeel vormt de Persoonlijke Vorderingenkaart. Hierin kan jij en jeouders terugzien hoe je per les op bepaalde onderdelen presteert en hoe ver je al gevorderd bent. De rijinstructeur geeft voor alle onderdelen een rapportcijfer en noteert je verbeterpunten. Op die manier kan je iedere rit evalueren en inzoomen op je verbeterpunten. Bovendien weet je zo precies hoever je nog af bent van je examen en kan je sneller je slagingskansen vergroten.

Theorie:
De app biedt je de mogelijkheid om gratis een paar theorie-examens te oefenen. Eventueel kan je via de app nog meer examens kopen in de webshop van VekaBest.

Planning
Niet alleen houdt de app de planning van de lessen bij, hij zet ze ook vast in je persoonlijke agenda. Zo vergeet je ze nooit. Je krijgt ook meteen inzicht in je leshistorie en kunt bij iedere les via de vorderingen teruglezen wat je toen hebt geoefend. Wil je een les annuleren of verzetten, dan kan je dat – mits je het bijtijds doet – ook via de app regelen.

Financiële gegevens
De app zorgt er ook voor dat je alle financiële zaken rondom de rijlessen op orde hebt. Je krijgt hier de facturen binnen, je krijgt inzicht in het resterende saldo en wordt er aan herinnerd openstaande bedragen te betalen.

Leuke extra’s
Via de app bieden we ook allerlei ‘achievements’ aan, waarmee je badges kunt scoren als je tussentijds op bepaalde onderdelen goed hebt gescoord. Zo maken we de rijlessen nog leuker. Na je aanmelding vertellen we je er alles over!