Uiteraard wil jij zo vlot mogelijk je rijbewijs halen! Echter is het belangrijk dat jij goed inzicht krijgt in alle verkeersregels en dat jij een voertuig goed leert te beheersen. Daarom adviseren wij jou graag over een passend rijlespakket als jij je aanmeld voor een gratis proefles. Op die manier haal jij jouw rijbewijs op de juiste en meest efficiënte manier.

In het Gooi en omgeving zijn wij al jaren hét adres voor om rijlessen te volgen. Wij staan bekend om ons hoge slagingspercentage!
Tot ons werkgebied behoren o.a. Hilversum, Bussum, Huizen, Laren en Blaricum.

Wat wij belangrijk vinden

  • Je lest ten alle tijden met een vaste instructeur.
  • Per les krijg jij netjes feedback over jouw verbeterpunten.
  • Je lest in een schone, rookvrije auto.
  • Wij werken met de rijlescam voor optimale feedback.

Rijles met professionele lescam

123rijden maakt gebruik van een professionele lescam. Tijdens de rijles wordt de rit op film vastgelegd via een lescam. Deze camera registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar legt ook vast wat er in en om de auto gebeurt. Dat maakt het mogelijk onderdelen van de les terug te kijken en te evalueren met de instructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Door deze vorm van zelfreflectie wordt het verkeersinzicht aanzienlijk vergroot.

Volg een proefles

Onze rijschool staat bekend om het hoge slagingspercentage. We zorgen er dan ook voor dat je straks zeker en vol vertrouwen rijexamen kunt doen. Meer weten over deze startersopleiding of wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct op 06 – 43 99 12 64.

Ik wil een proefles