Heb je het autorijden al aardig onder de knie of heb je eerder flink wat rijlessen gevolgd? Of ben je misschien al één of meerdere keren opgekomen voor het CBR praktijkexamen? Dan kan je via onze rijschool ook rijlessen voor gevorderden volgen. Hoe snel je deze cursus doorloopt verschilt per leerling. Daarom begin je altijd met een intakeles. Op die manier krijgt de rijinstructeur een beeld van je niveau op basis van je verkeersinzicht en je controle over de auto. Op basis daarvan wordt een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je nodig hebt. In de lessen concentreren we ons dan vooral op de onderdelen die je nog niet beheerst.

Lessen in jouw tempo

De rijopleiding voor gevorderden bestaat altijd uit een op maat gemaakt lespakket. Je bepaalt daarbij zelf hoe vaak je in de week wilt lessen. Omdat je al veel kennis en rijervaring hebt duurt de cursus vaak een stuk korter dan ons reguliere pakket In de eerste les ga je samen met onze instructeur de weg op en laat je zien wat je kan. Aan de hand van wat je wel en nog niet goed beheerst wordt een vervolgtraject voorgesteld. Zo kan de focus liggen op het rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, verkeersinzicht of het omgaan met onverwachte situaties.

Rijles met professionele lescam

123rijden maakt gebruik van een professionele lescam. Tijdens de rijles wordt de rit op film vastgelegd via een lescam. Deze maakt tijdens de rit niet alleen opnames van de weg, maar registreert ook wat er achter het stuur gebeurt. Dit maakt het makkelijker gemaakte fouten of bepaalde gewoontes nog eens terug te kijken en te evalueren met de rijinstructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Door deze vorm van zelfreflectie wordt het verkeersinzicht aanzienlijk vergroot.

Proefles volgen

Wil je graag een proefles volgen voor deze rijopleiding voor gevorderden? Vul dan het formulier in of bel ons direct op 06 – 43 99 12 64 en dan maken we met jou een afspraak. Deze les is geheel vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Daarbij is het handig om meteen even aan te geven dat je al rijervaring hebt en hoe je dit hebt opgedaan.

Ik wil een proefles