Autorijles op maat bij professionele autorijschool in Hilversum

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Hilversum? Kies dan voor rijschool 123rijden. Wij geven rijles aan jong en oud. In een ongedwongen sfeer leer je op een veilige en zelfverzekerde manier autorijden en om te gaan met verschillende verkeerssituaties. Daarbij laten we graag zien dat autorijden vooral leuk is om te doen. Maak kennis met onze rijschool en deskundige rijinstructeurs en neem een proefles. Aan de hand van je rijvaardigheden kunnen we dan meteen kijken welke rijlespakket het beste bij je past.

Erkende rijschool in Hilversum

Met 123rijden, dé rijschool in Hilversum, kies je voor een erkende rijopleiding met een hoog slagingspercentage. Inmiddels hebben we vele tevreden leerlingen aan een rijbewijs kunnen helpen. Onze rijschool biedt verschillende rijlespakketten. Op die manier heb je alle vrijheid om de lesmethode te kiezen die past bij je wensen, rijervaring en leertempo. Ben je starter? Kies dan een alles-in-1 pakket, waarmee je heel gericht naar je praktijkexamen toewerkt. Voor meer ervaren leerlingen is een lespakket voor gevorderden heel geschikt. Daarbij worden de lessen helemaal afgestemd op je kennis en rijniveau. Wil je heel snel je rijbewijs halen, neem dan een intensieve spoedcursus en kom in een paar weken al op voor je examen. We geven ook korte opfriscursussen voor iedereen die graag weer wat rijervaring wil opdoen en er zijn speciale pakketten voor mensen met rijangst. En heb je te kampen met veel examenvrees, dan kan een faalangst rijlespakket uitkomst bieden.

Professionaliteit

Ga je bij rijschool Hilversum lessen volgen dan krijg je persoonlijk les van een vaste instructeur die je het hele traject begeleidt. Iedere rijles ontvang je de nodige feedback en je krijgt online toegang tot je vorderingen. Naast praktijklessen kan je ook theorielessen volgen, zodat je goed bent voorbereid op de CBR-examens en veilig kunt deelnemen aan het verkeer. 123rijden maakt gebruik van een professionele lescam. Tijdens de rijles wordt de rit op film vastgelegd via een lescam. Deze camera registreert niet alleen wat je door de voor- en zijruit ziet, maar legt ook vast wat er in en om de auto gebeurt. Dat maakt het mogelijk onderdelen van de les terug te kijken en te evalueren met de instructeur. Leerlingen kunnen deze aandachtspunten ook thuis nog eens bekijken en zich daardoor beter voorbereiden op de volgende les. Door deze vorm van zelfreflectie wordt het verkeersinzicht aanzienlijk vergroot.

Gratis proefles in Hilversum

Iedere leerling is anders en daarom start onze compact rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijlespakket het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht.

Neem contact op met 123rijden

Interesse? Bekijk onze voordelig geprijsde losse lessen en lespakketten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen.